Een veilig kind in weer en wind
Bakfiets huif Fietsfabriek Classic Blauw

229,95

Bakfiets huif Fietsfabriek Classic Blauw

229,95

 

Deze waterdichte en gebruiksvriendelijke bakfiets huif is van een hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor de Fietsfabriek Classic.

Que-bee adviseert u de huif het gehele jaar op uw fiets te laten. De huif beschermt zowel uw kind en als de bakfiets in alle seizoenen tegen weersomstandigheden.

 

Let op:  Deze huif/regentent is uitsluitend bestemd voor de Fietsfabriek, Type: Classic

Deze huif wordt standaard met een frame geleverd.

 

 

 

2 op voorraad

Categorie:

Bakfiets huif Fietsfabriek Classic

Deze mooie bakfiets huif beschermt uw kind tegen regen, zon en kou. De bakfiets huif van Que-bee is speciaal gemaakt zodat u, als gebruiker, er geen omkijken meer naar heeft en uw kind kan genieten van talloze bakfiets ritjes.

Eén keer instaleren en de huif is klaar voor jaren lang plezier!

De voordelen:

Duurzaamheid

De bakfiets huif is uitsluitend gemaakt van materialen van een hoge kwaliteit. Dit resulteert in een huif waar u jaren lang plezier van zult hebben.

Functionaliteit

Goed lopende ritsen, stevige clips om opgerolde ramen te bevestigen, toegang tot uw kind tijdens fietsen en handige opspanmogelijkheden, dit zijn maar een paar voorbeelden van de gebruiksgemakken waar u als gebruiker van zult genieten.

Veiligheid

Naast het voordeel dat uw kind beschermt wordt tegen regen, kou of juist de zon,  zijn de ramen van deze bakfiets huif voorzien van reflecterende licht strips voor meer zichtbaarheid in het donker. Dus kunt u met deze nieuwe bakfiets huif, ook in de avonden, met een veilig en zeker gevoel de weg op.

Levertijd na bestelling is maximaal 5 werkdagen, in geval van overmaken per bankrekening 5 werkdagen na ontvangst van de betaling

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bakfiets huif Fietsfabriek Classic Blauw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *